Heeft u letselschade opgelopen?

Onze advocaten voorzien u kosteloos van deskundig letselschade advies.

Wij helpen u kosteloos, de tegenpartij betaalt alle kosten bij aansprakelijkheid

Al meer dan 40 jaar ervaring

Betrokken & zeer persoonlijke hulp

U wordt altijd bijgestaan door een ervaren letselschade advocaat voor het maximale resultaat

Vraag nu letselschade advies aan

Gratis advies van een ervaren letselschade advocaat. Wij  voorzien u van letselschade advies incl. de hoogte van uw schadevergoeding.

Clïenten beoordelen ons met een 9.5.

“Dankzij de enorme inzet van de advocaat heb ik nu een passende schadevergoeding. Deze was zelfs hoger dan verwacht. Zeer tevreden”

Lees hier meer reviews

Letselschade advies van de beste letselschade advocaten

Al meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 1.000 cliënten bijgestaan

Indien u letselschade heeft opgelopen, is het van essentieel belang om direct de hulp van een letselschade advocatenkantoor in te schakelen. Het is begrijpelijk dat u een vergoeding wenst voor uw letselschade, en daarbij is de juiste begeleiding van groot belang. Letselschade Lawyers (onderdeel van Beelaard Breetveld Advocaten) is reeds sinds 1978 het vooraanstaande letselschade advocatenkantoor in Nederland. Indien u letsel oploopt door de schuld van een ander, zult u meestal te maken krijgen met een verzekeringsmaatschappij als tegenpartij. Het is cruciaal dat de aansprakelijkheid erkend wordt, omdat zonder erkenning geen vergoeding mogelijk is. De tegenpartij zal meestal weinig rekening houden met uw belangen. Wij staan juist voor uw belangen. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Heeft u behoefte aan bijstand? Vraag nu vrijblijvend advies aan. Onze advocaten staan klaar om u te helpen.

mr. Martijn Hoekman

Letselschade advocaat

mr. Jeremy Rens

Letselschade advocaat

mr. Edwin Breetveld

Letselschade advocaat

Onze ervaring, aanpak en het feit dat u altijd door een advocaat wordt geholpen, zorgt ervoor dat u de hoogst mogelijke vergoeding ontvangt en er recht wordt gedaan aan uw ongeval. Bent u benieuwd of u recht heeft op een letselschadevergoeding en de hoogte hiervan? Vraag gratis letselschade advies aan.

Daarom kiest u voor Letselschade Lawyers

;

U krijgt kosteloze juridische bijstand. De kosten worden bij aansprakelijkheid vergoed door de tegenpartij.

;

U krijgt de hoogst mogelijke schadevergoeding

;

U wordt bijgestaan door de beste letselschade advocaten

;

Wij stellen de wederpartij aansprakelijk en stappen indien nodig voor u naar de rechter

;

Vragen of een adviesgesprek zijn ook altijd gratis en geheel vrijblijvend. Dus neem gerust contact met ons op.

;

De hoogste vergoeding behaalt u met een advocaat, lees hier waarom

Is onze hulp echt kosteloos voor u?

Ja, de aansprakelijke partij is verplicht om naast het vergoeden van uw letselschade en eventueel smartengeld ook uw juridische kosten te vergoeden. De hulp van onze advocaten is daarom kosteloos voor u. Tijdens het gratis adviesgesprek kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van uw verhaal beoordelen of u recht heeft op een letselschadevergoeding en wie er aansprakelijk is. 

Cliënten aan het woord

Goed advies, mensgerichte begeleiding

“Tijdens de hele afhandeling van mijn letselschade heb ik behalve goed advies ook veel gehad aan de empathische manier waarop er met mij omgegaan werd Uiteindelijk was de financiële afhandeling meer dan ik verwacht had maar heb ik het ongeval kunnen verwerken doordat er altijd gevraagd werd hoe het met mij ging en ik me gehoord voelde.”

Caroline, Delft

Uitstekend begeleidt

“Martijn heeft mij van A tot Z uitstekend begeleidt. Dit uiteindelijk met een resultaat waar ik tevreden mee kan zijn.”

Robert, Naaldwijk

Hogere schadevergoeding dan verwacht

“Na een aanrijding heb ik zenuwschade opgelopen en kan ik mijn werk niet goed meer uitoefenen. Dankzij de enorme inzet van de advocaat heb ik nu een passende schadevergoeding. Deze was zelfs hoger dan verwacht. Zeer tevreden”

Mustafa, Den Haag

Wilt u weten welke schadevergoeding onze advocaten voor u kunnen claimen?

Advies aanvragen

Ontvang gratis en vrijblijvend letselschade advies op maat, incl. de verwachtte hoogte van de schadevergoeding. Invullen duurt max. 1 minuut.

Letselschadetoets

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Is er bekend wie de schade heeft veroorzaakt?(Vereist)
Denk aan naam, kenteken, adres, ect.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te voorzien van een persoonlijk en vrijblijvend advies op basis van alle door u eerder beantwoorde vragen.

Meld hier gratis uw schade

Na het invullen zal uw melding worden beoordeeld door een letselschade advocaat en nemen wij contact met u op voor een kosteloos &  vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Neem daarnaast telefonisch of of per e-mail contact met ons op. We komen graag met u in contact om te kijken hoe wij u kunnen helpen.