Letselschade door een bedrijfsongeval? Wij claimen uw letselschade.

Letselschade advocaten die gespecialiseerd zijn in letselschade door bedrijfsongevallen

Wij helpen u kosteloos bij letselschade door een bedrijfsongeval, de verzekeraar van uw werkgever betaalt alle kosten bij aansprakelijkheid

Letselschade advocaten met meer dan 40 jaar ervaring

Betrokken & zeer persoonlijke hulp

U wordt altijd bijgestaan door een ervaren letselschade advocaat voor het maximale resultaat

Onze advocaatscore:

De beste hulp van onze beste advocaten

Letselschade test bedrijfsongeval

Wilt u de weten of u recht heeft op een vergoeding en de hoogte hiervan. Vul de test in! Dit duurt niet langer dan 1 minuut.

Letselschade bij een bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval letselschade delft

Na een ongeval op het werk wordt u vaak geconfronteerd met financiële schade door letsels. Deze letselschade kan bestaan uit extra kosten en mantelzorgvergoedingen, verlies van inkomsten, smartengeld voor immateriële schade en juridische kosten. Bij ons zijn deze juridische kosten voor u gratis. Vaak ligt de verantwoordelijkheid voor het ongeval en de daaruit voortvloeiende financiële schade bij uw werkgever. Dit betekent dat u in de meeste gevallen recht heeft op een letselschadevergoeding. Wilt u meer weten over letselschade na een bedrijfsongeval? Twijfel dan niet om advies in te winnen bij één van onze advocaten. Op basis van uw situatie kunnen wij u adviseren over de juiste stappen. Ons advies is volledig vrijblijvend en kost u niets.

De werkgever is eigenlijk altijd aansprakelijk

Wanneer een werknemer schade lijdt door een bedrijfsongeval tijdens zijn of haar werk, is de werkgever doorgaans verantwoordelijk en verplicht tot schadevergoeding. Dit komt door de zorgplicht van de werkgever om werknemers te beschermen tegen gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Echter, als een werkgever kan aantonen dat hij alle redelijke veiligheidsmaatregelen heeft genomen en voldoende toezicht heeft gehouden, kan hij worden vrijgesteld van aansprakelijkheid en hoeft hij geen schadevergoeding te betalen.

Hoe stel ik de werkgever aansprakelijk en moet ik dit zelf doen?

Het aansprakelijk stellen van de werkgever na een bedrijfsongeval gebeurt via een aansprakelijkstelling. Hierin beschrijft u onder andere het ongeval, het opgelopen letsel (zoals nekklachten of breuken), en de redenen voor de aansprakelijkheid van de werkgever. U hoeft dit niet zelf te doen; onze letselschade advocaten kunnen dit voor u regelen, zodat u zich kunt focussen op herstel. Neem contact met ons op voor hulp bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever.

Ontmoet onze letselschade experts

Bent u slachtoffer geworden van letselschade door een bedrijfsongeval? Bij Letselschade Lawyers staan ervaren letselschade advocaten voor u klaar om u te ondersteunen bij het claimen van uw schadevergoeding. 

mr. Martijn Hoekman

Letselschade advocaat

mr. Jeremy Rens

Letselschade advocaat

mr. Edwin Breetveld

Letselschade advocaat

Met onze expertise, benadering en het feit dat u altijd wordt bijgestaan door een ervaren advocaat, streven wij ernaar om u de hoogst mogelijke vergoeding te laten ontvangen en recht te doen aan uw situatie na een bedrijfsongeval. Wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding en hoe hoog deze vergoeding kan zijn? Maak gebruik van onze gratis check.

Kosteloze juridische bijstand voor u als cliënt

  Onze dienstverlening biedt kosteloze rechtsbijstand bij werkgeversaansprakelijkheid. U krijgt hulp bij het claimen van letselschade zonder bijvoorbeeld de veelgebruikte no cure no pay voorwaarden. Onze letselschade advocaten en juristen werken zonder kosten voor u; de rechtsbijstandskosten worden verhaald op de verzekeraar van uw werkgever.

  De werkgever is meestal verzekerd tegen bedrijfsongevallen

   De betaling van uw letselschade na een bedrijfsongeval wordt doorgaans afgehandeld door de aansprakelijkheidsverzekeraar van uw werkgever, en niet door de werkgever zelf. Dit betekent dat uw letselschade geen directe financiële impact heeft op uw werkgever, aangezien deze verzekerd is voor dergelijke gevallen.

   Materiele schade na een bedrijfsongeval

    De materiële schade na een bedrijfsongeval kan onder andere bestaan uit:

     • Ziekenhuiskosten
     • Kosten voor medische behandelingen
     • Revalidatiekosten
     • Kosten voor huishoudelijke hulp
     • Reiskosten
     • Telefoon- en portokosten
     • Inkomensschade door verlies van verdienvermogen als gevolg van arbeidsongeschiktheid
     • Gemist pensioengeld (pensioenschade)
     • Re-integratiekosten
     • Kosten door gemiste promotiekansen
     • (Buiten)gerechtelijke kosten van een rechtszaak

     Benieuwd naar de hoogte van uw letselschadevergoeding? Doe nu de test.

    Materiele schade na een bedrijfsongeval

     Smartengeld is de vergoeding voor immateriële schade, zoals mentaal leed, na een arbeidsongeval. Deze schade omvat niet-financiële aspecten zoals leed, pijn en verminderde levensvreugde. Het vaststellen van de hoogte van smartengeld is complex, afhankelijk van de ernst van het letsel, de impact op werk en privéleven, de herstelperiode en blijvende gevolgen. De vergoeding wordt bepaald wanneer de medische eindtoestand is bereikt.

     De kracht van Letselschade Lawyers

     Deskundigheid: Bij Letselschade Lawyers staan ervaren letselschade advocaten voor u klaar. Onze advocaten hebben zich volledig toegelegd op letselschadeclaims en dankzij continue bijscholing en jarenlange ervaring zijn ze altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.

     Individuele benadering: Elk letselschadeslachtoffer is uniek, zowel in verhaal als in behoeften. Daarom zetten wij in op een benadering waarbij uw welzijn voorop staat. Onze advocaten luisteren aandachtig, proberen uw situatie volledig te doorgronden en werken samen met u aan een strategie.

     Hulp zonder kosten: Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot juridische ondersteuning, ongeacht hun financiële achtergrond. Voor u als slachtoffer zijn onze diensten daarom geheel kosteloos. De rekening gaat naar de verantwoordelijke partij of hun verzekeraar.

     Helder en open overleg: Bij Letselschade Lawyers houden we van transparantie. U blijft continu geïnformeerd over de ontwikkelingen in uw zaak en we zorgen ervoor dat alles in heldere taal wordt gecommuniceerd.

     Topbeoordelingen van cliënten: De positieve feedback en aanbevelingen van onze cliënten spreken voor zichzelf. Ze zijn het bewijs van onze resultaten en expertise.

     Adres & contact hoofdvestiging in Den Haag

     Letselschade Lawyers
     Onderdeel van Beelaard Breetveld Advocaten
     Johan van Oldenbarneveltlaan 87
     2582 NK Den Haag
     Routelink: Google Maps

     Telefoon: 070-3631961
     E-mail: info@letselschadelawyers.nl

     Doe hier de letselschade test

     En ontdek de hoogste van uw letselschadevergoeding. Invullen duurt max. 1 minuut.

     Letselschadetoets

     Hidden

     Next Steps: Sync an Email Add-On

     To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
     Is er bekend wie de schade heeft veroorzaakt?(Vereist)
     Denk aan naam, kenteken, adres, ect.
     Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te voorzien van een persoonlijk en vrijblijvend advies op basis van alle door u eerder beantwoorde vragen.

     Cliënten aan het woord

     Onze advocaatscore

     De beste hulp van onze beste advocaten

     Goed advies, mensgerichte begeleiding

     “Tijdens de hele afhandeling van mijn letselschade heb ik behalve goed advies ook veel gehad aan de empathische manier waarop er met mij omgegaan werd Uiteindelijk was de financiële afhandeling meer dan ik verwacht had maar heb ik het ongeval kunnen verwerken doordat er altijd gevraagd werd hoe het met mij ging en ik me gehoord voelde.”

     Caroline, Delft

     Gevoel er niet alleen voor te staan

     “De persoonlijke benadering van Letselschade Lawyers maakte echt het verschil voor mij. Ze namen de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en gaven me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Dankzij hun inzet heb ik een rechtvaardige vergoeding gekregen. Ik kan ze niet genoeg bedanken! Top advocaten in Delf e.o.”

     Frans, Delft

     Hogere schadevergoeding dan verwacht

     “Na een aanrijding heb ik zenuwschade opgelopen en kan ik mijn werk niet goed meer uitoefenen. Dankzij de enorme inzet van de advocaat heb ik nu een passende schadevergoeding. Deze was zelfs hoger dan verwacht. Zeer tevreden”

     Mustafa, Den Haag

     Wilt u weten welke vergoeding wij voor u kunnen claimen? Leg uw zaak gratis voor.

     Meld hier gratis uw schade

     Na het invullen zal uw melding worden beoordeeld door een letselschade advocaat. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

     Contact

     Neem daarnaast telefonisch of of per e-mail contact met ons op. We komen graag met u in contact om te kijken hoe wij u kunnen helpen.