Bereken direct uw letselschade vergoeding

Ontdek of u recht heeft op een schadevergoeding en wat de hoogte hiervan is. Het invullen duurt niet langer dan 1 minuut. Het berekenen van de (mogelijke) schadevergoeding is geheel kosteloos & vrijblijvend.

Letselschadetoets

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Is er bekend wie de schade heeft veroorzaakt?(Vereist)
Denk aan naam, kenteken, adres, ect.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te voorzien van een persoonlijk en vrijblijvend advies op basis van alle door u eerder beantwoorde vragen.

Letselschade Lawyers zorgt voor de hoogste vergoeding

U krijgt hulp van de allerbeste letseladvocaten. Onze professionele en persoonlijke aanpak zorgt keer op keer voor een optimaal resultaat voor onze cliënten.  Leg uw zaak nu gratis voor aan één van onze letselschade advocaten.

Letselschade Lawyers
Onderdeel van Beelaard Breetveld Advocaten
Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag

Letselschade Lawyers heeft de beste letsel advocaten

En zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke vergoeding

De advocaten van Letselschade Lawyers helpen personen die gewond zijn geraakt zonder dat dit hun schuld is. Wij staan cliënten bij in iedere vorm van letselschade. Onze advocaten hanteren hierbij een zeer deskundige en persoonlijke aanpak en ons kantoor heeft meer dan 40 jaar ervaring in letselschadezaken.

mr. Martijn Hoekman

Letselschade advocaat

mr. Jeremy Rens

Letselschade advocaat

mr. Edwin Breetveld

Letselschade advocaat

Onze ervaring, aanpak en het feit dat u altijd door een advocaat wordt geholpen, zorgt ervoor dat u de hoogst mogelijke vergoeding ontvangt en er recht wordt gedaan aan uw ongeval. Bent u benieuwd of u recht heeft op een letselschadevergoeding en de hoogte hiervan? Bereken dan hier uw mogelijke schadevergoeding. U kunt ook geheel kosteloos en vrijblijvend uw ongeval met één van onze advocaten bespreken. Neem dan contact met ons op.

Daarom kiest u voor Letselschade Lawyers

;

U krijgt kosteloze juridische bijstand. De kosten worden bij aansprakelijkheid vergoed door de tegenpartij.

;

U krijgt de hoogst mogelijke schadevergoeding

;

U wordt bijgestaan door de beste letselschade advocaten

;

Wij stellen de wederpartij aansprakelijk en stappen indien nodig voor u naar de rechter

;

Vragen of een adviesgesprek zijn ook altijd gratis en geheel vrijblijvend. Dus neem gerust contact met ons op.

;

De hoogste vergoeding behaalt u met een advocaat, lees hier waarom

Kies voor een letselschade advocaat

U bent mogelijk al verschillende letselschadejuristen, -bureaus, -regelaars en -experts tegengekomen. Dit zijn géén advocaten en hebben daardoor ook minder mogelijkheden in het proces van het verhalen van uw letselschade. Letselschade advocaten hebben namelijk een rechtenstudie voltooid en mogen ook als enige procederen bij de rechter. Een letselschade advocaat heeft dus meer mogelijkheden en meer juridische kennis om u zo goed mogelijk te helpen.

Cliënten aan het woord

Goed advies, mensgerichte begeleiding

“Tijdens de hele afhandeling van mijn letselschade heb ik behalve goed advies ook veel gehad aan de empathische manier waarop er met mij omgegaan werd Uiteindelijk was de financiële afhandeling meer dan ik verwacht had maar heb ik het ongeval kunnen verwerken doordat er altijd gevraagd werd hoe het met mij ging en ik me gehoord voelde.”

Caroline, Delft

Uitstekend begeleidt

“Martijn heeft mij van A tot Z uitstekend begeleidt. Dit uiteindelijk met een resultaat waar ik tevreden mee kan zijn.”

Robert, Naaldwijk

Hogere schadevergoeding dan verwacht

“Na een aanrijding heb ik zenuwschade opgelopen en kan ik mijn werk niet goed meer uitoefenen. Dankzij de enorme inzet van de advocaat heb ik nu een passende schadevergoeding. Deze was zelfs hoger dan verwacht. Zeer tevreden”

Mustafa, Den Haag

Wilt u weten welke schadevergoeding onze advocaten voor u kunnen claimen?

Meld hier uw schade

Na het invullen zal uw melding worden beoordeeld door een letselschade advocaat en nemen wij contact met u op voor een kosteloos &  vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Neem daarnaast telefonisch of of per e-mail contact met ons op. We komen graag met u in contact om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

Adres

Letselschade Lawyers
Onderdeel van Beelaard Breetveld Advocaten
Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag