Letselschade Delft? Schakel direct een advocaat in.

Wij helpen u kosteloos, de tegenpartij betaalt alle kosten bij aansprakelijkheid

Letselschade advocaten met meer dan 40 jaar ervaring

Betrokken & zeer persoonlijke hulp

U wordt altijd bijgestaan door een ervaren letselschade advocaat voor het maximale resultaat

Letselschade test

Wilt u de weten of u recht heeft op een vergoeding en de hoogte hiervan. Vul de test in! Dit duurt niet langer dan 1 minuut.

Letselschade Advocaten Delft zorgt voor de hoogste vergoeding

Bedrijfsongeval letselschade delft

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval in Delft en heeft u te maken met letselschade? Bij Letselschade Lawyers staan ervaren letselschade advocaten voor u klaar in Delft e.o. om u te ondersteunen bij het claimen van uw recht. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van letselschade in Delft.

mr. Martijn Hoekman

Letselschade advocaat

mr. Jeremy Rens

Letselschade advocaat

mr. Edwin Breetveld

Letselschade advocaat

Met onze expertise, benadering en het feit dat u altijd wordt bijgestaan door een ervaren advocaat, streven wij ernaar om u de hoogst mogelijke vergoeding te laten ontvangen en recht te doen aan uw situatie na het ongeval. Wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding en hoe hoog deze vergoeding kan zijn? Maak gebruik van onze gratis check.

Veelgestelde Vragen over letselschade advocaten in Delft

Hoe kan een letselschade advocaat kosteloos werken?

Antwoord: Onze dienstverlening is voor slachtoffers van letselschade volledig kosteloos. De kosten voor juridische bijstand worden verhaald op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele kosten; deze worden gedekt door de partij die verantwoordelijk is voor uw letselschade.

Welke schadeposten worden vergoed bij letselschade?

Antwoord: Bij letselschade kunnen diverse schadeposten worden vergoed. Denk hierbij aan medische kosten, inkomensverlies, kosten voor huishoudelijke hulp, reiskosten, smartengeld (voor immateriële schade zoals pijn en leed) en eventuele aanpassingen in huis. De exacte schadeposten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de aard van het letsel.

Wat als ik gedeeltelijk zelf schuld heb aan het ongeval?

Antwoord: Ook als u gedeeltelijk zelf schuld heeft aan het ongeval, kunt u nog steeds recht hebben op een vergoeding. In Nederland wordt bij gedeelde aansprakelijkheid de schadevergoeding vaak naar rato verdeeld. Bijvoorbeeld: als wordt bepaald dat u 30% schuld heeft en de andere partij 70%, dan krijgt u 70% van uw totale schade vergoed.

Wat is Letselschade?

Letselschade is de schade die u lijdt als gevolg van een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is. Dit kan gaan om zowel fysieke als psychische schade. Of het nu gaat om een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een ander incident, uw letselschade advocaat in Delft zorgt ervoor dat uw schade wordt verhaald. Wilt u weten of u recht heeft op letselschade? Doe de gratis check.

Letselschade Delft is de beste keuze

  • Deskundigheid op maat: Bij Letselschade Lawyers werken ervaren letselschade advocaten in de regio Delft die zich volledig hebben gespecialiseerd in letselschadeclaims. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

  • Persoonlijke aanpak: Ieder letselschadeslachtoffer heeft een uniek verhaal en unieke behoeften. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak waarbij uw welzijn centraal staat. Onze advocaten nemen de tijd om naar u te luisteren, uw situatie te begrijpen en samen met u een plan van aanpak op te stellen.

  • Kosteloze hulp: Wij geloven dat iedereen recht heeft op juridische bijstand, ongeacht hun financiële situatie. Daarom zijn onze diensten voor u als slachtoffer 100% kosteloos. De kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij of hun verzekeraar.

  • Lokale expertise: Gevestigd in de regio Delft, kennen wij de lokale situatie en hebben wij een netwerk van medische en andere professionals in de regio. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen, wat het proces voor u vergemakkelijkt.

  • Transparante communicatie: Bij Letselschade Lawyers houden we van duidelijke en open communicatie. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van uw zaak en alle stappen worden in begrijpelijke taal uitgelegd.

  • Uitstekende klantbeoordelingen: Onze tevreden cliënten zijn onze ambassadeurs. Door de jaren heen hebben we talloze positieve beoordelingen en aanbevelingen ontvangen, wat getuigt van onze toewijding en expertise.

Adres & contact hoofdvestiging in Den Haag

Letselschade Lawyers
Onderdeel van Beelaard Breetveld Advocaten
Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag
Routelink: Google Maps

Telefoon: 070-3631961
E-mail: info@letselschadelawyers.nl

Doe hier de letselschade test

En ontdek de hoogste van uw letselschadevergoeding. Invullen duurt max. 1 minuut.

Letselschadetoets

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Is er bekend wie de schade heeft veroorzaakt?(Vereist)
Denk aan naam, kenteken, adres, ect.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te voorzien van een persoonlijk en vrijblijvend advies op basis van alle door u eerder beantwoorde vragen.

Cliënten aan het woord

Goed advies, mensgerichte begeleiding

“Tijdens de hele afhandeling van mijn letselschade heb ik behalve goed advies ook veel gehad aan de empathische manier waarop er met mij omgegaan werd Uiteindelijk was de financiële afhandeling meer dan ik verwacht had maar heb ik het ongeval kunnen verwerken doordat er altijd gevraagd werd hoe het met mij ging en ik me gehoord voelde.”

Caroline, Delft

Gevoel er niet alleen voor te staan

“De persoonlijke benadering van Letselschade Lawyers maakte echt het verschil voor mij. Ze namen de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en gaven me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Dankzij hun inzet heb ik een rechtvaardige vergoeding gekregen. Ik kan ze niet genoeg bedanken! Top advocaten in Delf e.o.”

Frans, Delft

Hogere schadevergoeding dan verwacht

“Na een aanrijding heb ik zenuwschade opgelopen en kan ik mijn werk niet goed meer uitoefenen. Dankzij de enorme inzet van de advocaat heb ik nu een passende schadevergoeding. Deze was zelfs hoger dan verwacht. Zeer tevreden”

Mustafa, Den Haag

Wilt u weten welke vergoeding een letselschade advocaat Delft voor u kan claimen? Leg uw zaak gratis voor.

Meld hier gratis uw schade

Na het invullen zal uw melding worden beoordeeld door een letselschade advocaat Delft. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Neem daarnaast telefonisch of of per e-mail contact met ons op. We komen graag met u in contact om te kijken hoe wij u kunnen helpen.