Letselschade door een misdrijf? Wij claimen uw letselschade.

Letselschade-, strafrecht- en slachtofferadvocaten die gespecialiseerd zijn in letselschade ontstaan door misdrijven

Wij helpen u kosteloos bij letselschade door een misdrijf

Letselschade en strafrecht advocaten met meer dan 40 jaar ervaring

Binnen ons kantoor werken zowel letselschade-, strafrecht- en slachtofferadvocaten, voor multidisciplinaire juridische bijstand

Betrokken & zeer persoonlijke hulp

Onze advocaatscore:

De beste hulp van onze beste advocaten

Letselschade test na een misdrijf

Wilt u de weten of u recht heeft op een vergoeding en de hoogte hiervan. Vul de test in! Dit duurt niet langer dan 1 minuut.

Letselschade bij misdrijven

Advocaat nodig na letsel door misdrijf 1

Wanneer u slachtoffer wordt van een misdrijf, kan de impact op uw leven enorm zijn. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en financieel. Het claimen van letselschade na een misdrijf is een complex proces, waarbij het essentieel is om een ervaren advocatenkantoor aan uw zijde te hebben. Ons kantoor specialiseert zich in het ondersteunen van cliënten die letselschade hebben opgelopen door misdrijven, zoals geweldsdelicten, aanranding, of beroving. Wij staan klaar om u te helpen uw recht te halen en de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Hoe letselschade kan ontstaan bij misdrijven

Letselschade na een misdrijf kan op verschillende manieren ontstaan. Fysieke verwondingen door geweld zijn een duidelijk voorbeeld, maar ook psychische schade, zoals PTSS, angststoornissen, of depressie, valt onder letselschade. Daarnaast kunt u te maken krijgen met verlies van inkomen, medische kosten, en andere uitgaven die direct het gevolg zijn van het misdrijf. Ons team begrijpt de diverse aard van deze schades en werkt samen met medische en financiële experts om uw situatie grondig te beoordelen.

Welke schades kunnen uitgekeerd worden?

De schadevergoeding na een misdrijf kan uit verschillende onderdelen bestaan. Materiële schade, zoals medische kosten, kosten voor revalidatie, en misgelopen inkomen, is vaak relatief eenvoudig te kwantificeren. Immateriële schade, zoals pijn, lijden, en verlies aan levensvreugde, is echter minstens zo belangrijk. Wij hebben ruime ervaring met het succesvol claimen van beide soorten schadevergoeding en zorgen dat uw claim de erkenning krijgt die het verdient.

Ontmoet onze letselschade experts

Bent u slachtoffer geworden van letselschade door een misdrijf? Bij Letselschade Lawyers staan ervaren letselschade-, slachtoffer- en strafrechtadvocaten voor u klaar om u te ondersteunen bij het claimen van uw schadevergoeding. 

mr. Martijn Hoekman

Letselschade advocaat

mr. Jeremy Rens

Strafrecht advocaat

mr. Edwin Breetveld

Slachtoffer advocaat

Met onze expertise, benadering en het feit dat u altijd wordt bijgestaan door een ervaren advocaat, streven wij ernaar om u de hoogst mogelijke vergoeding te laten ontvangen en recht te doen aan uw situatie na een misdrijf. Wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding en hoe hoog deze vergoeding kan zijn? Maak gebruik van onze gratis check.

Het claimproces: hoe wij u kunnen helpen

  Het proces van het claimen van letselschade na een misdrijf vereist gedegen kennis van het recht en de procedures. Van het verzamelen van bewijs tot het indienen van de claim bij de verantwoordelijke partijen of het Schadefonds Geweldsmisdrijven; elke stap moet zorgvuldig worden genomen. Ons advocatenkantoor begeleidt u door dit hele proces, van de eerste consultatie tot aan de uiteindelijke uitkering van de schadevergoeding. Wij staan u bij in onderhandelingen en, indien nodig, vertegenwoordigen wij u in de rechtbank.

  Waarom kiezen voor  Letselschade Lawyers?

   Ons advocatenkantoor biedt uitzonderlijke ondersteuning bij het claimen van letselschade na een misdrijf. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

   • Multidisciplinaire expertise: We hebben letselschade-, strafrecht- en slachtofferadvocaten onder één dak. Deze combinatie zorgt voor een integrale aanpak van uw zaak, waarbij alle juridische aspecten van uw situatie worden gedekt.

   • Persoonlijke aanpak: Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden gepersonaliseerde ondersteuning die aansluit bij uw specifieke behoeften.

   • Jarenlange ervaring: Ons team beschikt over uitgebreide ervaring (+40 jaar) in het begeleiden van cliënten door het complexe proces van letselschadeclaims, met een bewezen track record van succesvolle uitkomsten.

   • Toegewijde ondersteuning: Van de eerste consultatie tot aan de afronding van uw zaak, wij staan aan uw zijde om u bij te staan met advies, ondersteuning, en vertegenwoordiging.

   • Grondige bewijsvoering: We verzamelen uitgebreid bewijs en werken samen met experts om uw claim te onderbouwen, wat de kans op een succesvolle uitkomst vergroot.

   • Transparante communicatie: Wij houden u gedurende het hele proces op de hoogte en zorgen ervoor dat u volledig begrijpt wat elke stap inhoudt en wat de verwachte uitkomsten zijn

   Kies voor ons advocatenkantoor en ervaar de zekerheid van deskundige juridische bijstand die gericht is op het behalen van gerechtigheid en het maximaliseren van uw schadevergoeding. Wij zijn hier om u door deze moeilijke tijd te leiden met professionaliteit, empathie, en vastberadenheid.

   Adres & contact hoofdvestiging in Den Haag

   Letselschade Lawyers
   Onderdeel van Beelaard Breetveld Advocaten
   Johan van Oldenbarneveltlaan 87
   2582 NK Den Haag
   Routelink: Google Maps

   Telefoon: 070-3631961
   E-mail: info@letselschadelawyers.nl

   Doe hier de letselschade test

   En ontdek de hoogste van uw letselschadevergoeding. Invullen duurt max. 1 minuut.

   Letselschadetoets

   Hidden

   Next Steps: Sync an Email Add-On

   To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
   Is er bekend wie de schade heeft veroorzaakt?(Vereist)
   Denk aan naam, kenteken, adres, ect.
   Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te voorzien van een persoonlijk en vrijblijvend advies op basis van alle door u eerder beantwoorde vragen.

   Cliënten aan het woord

   Onze advocaatscore

   De beste hulp van onze beste advocaten

   Goed advies, mensgerichte begeleiding

   “Tijdens de hele afhandeling van mijn letselschade heb ik behalve goed advies ook veel gehad aan de empathische manier waarop er met mij omgegaan werd Uiteindelijk was de financiële afhandeling meer dan ik verwacht had maar heb ik het ongeval kunnen verwerken doordat er altijd gevraagd werd hoe het met mij ging en ik me gehoord voelde.”

   Caroline, Delft

   Gevoel er niet alleen voor te staan

   “De persoonlijke benadering van Letselschade Lawyers maakte echt het verschil voor mij. Ze namen de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en gaven me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Dankzij hun inzet heb ik een rechtvaardige vergoeding gekregen. Ik kan ze niet genoeg bedanken! Top advocaten in Delf e.o.”

   Frans, Delft

   Hogere schadevergoeding dan verwacht

   “Na een aanrijding heb ik zenuwschade opgelopen en kan ik mijn werk niet goed meer uitoefenen. Dankzij de enorme inzet van de advocaat heb ik nu een passende schadevergoeding. Deze was zelfs hoger dan verwacht. Zeer tevreden”

   Mustafa, Den Haag

   Wilt u weten welke vergoeding wij voor u kunnen claimen? Leg uw zaak gratis voor.

   Meld hier gratis uw schade

   Na het invullen zal uw melding worden beoordeeld door een letselschade advocaat. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

   Contact

   Neem daarnaast telefonisch of of per e-mail contact met ons op. We komen graag met u in contact om te kijken hoe wij u kunnen helpen.